Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Author Details

Elf Vluchten Ryanair Vertrokken Zonder Bagage

Elf vluchten Ryanair vertrokken zonder bagage

Eindhoven Airport

11 augustus 2024

EINDHOVEN - Elf vluchten van Ryanair zijn zondagochtend vroeg zonder bagage vertrokken vanaf Eindhoven Airport. Honderden vakantiegangers moesten hun koffers achterlaten, omdat er te weinig personeel was om de bagage te verwerken.

De vertrekkende vluchten die zonder bagage vertrokken, gingen naar Alicante, Barcelona, Milaan Bergamo, Madrid, Malaga, Palermo, Porto, Rome Ciampino, Sevilla, Valencia en Weeze. Reizigers werden verzocht hun bagage later op te halen op het vliegveld van bestemming.

Op Eindhoven Airport ontstond zondag een grote chaos. Honderden mensen stonden urenlang in de rij om hun klacht in te dienen. Ryanair liet in een verklaring weten dat de problemen waren ontstaan door een tekort aan personeel. De maatschappij bood haar excuses aan voor het ongemak.

Naschrift

De vertragingen en het verloren gaan van bagage hebben grote gevolgen voor vakantiegangers. Zij raken waardevolle bezittingen kwijt en kunnen hun reis niet voortzetten zoals gepland. Het is belangrijk dat luchtvaartmaatschappijen voldoende personeel inzetten om dergelijke problemen te voorkomen en passagiers een veilige en comfortabele reis te garanderen.


Comments